dijous, 19 de maig del 2016

RECEPTES PEL MARIDATGE DE CERVESES (II)

En aquesta ocasió, acabem de presentar-vos les receptes dels plats que es van servir al maridatge ofert per Restaurant Palouet i la marca de cerveses artesanes Roi de Bermell. Així doncs, si en el post anterior us explicàvem les receptes de l’entrant i el primer plat, en aquest, és el torn del segon plat i les postres. Esperem que us agradin!

CAP DE LLOM IBÈRIC AMB PRUNES I CERVESA BERMELL"ROCA BLANCA"

Ingredients: (4 persones)     
                                                   
 . 12 talls de cap de llom ibèric
. 12 prunes sense pinyol
. 2 cerveses "roca blanca"
.  20 cl. de crema de llet
. Oli d'oliva
. Sal
. Pebre


Preparació:

Primerament, salpebrem els talls de cap de llom i els posem a fregir en una cassola, quan es comencin a coure hi afegim les prunes.

Un cop estan marcats els talls de cap de llom, afegim la cervesa a la cassola fins a cobrir els talls, aleshores ho tapem i ho deixem bullir durant 30 minuts a foc lent.

Passat aquest temps destapem la cassola i deixem reduir el líquid de l'interior. Quan hagi reduït reservem el cap de llom i les prunes i ens disposem a fer la salsa.

Per fer la salsa triturem la meitat de les prunes amb la crema de llet i ho afegim a la cassola, ho anem remenant fins que lligui la salsa.

Un cop enllestida la salsa, és el moment de tornar a introduir els talls de cap de llom. Si és convenient rectifiquem de sal i pebre.



El plat està enllestit! Si volem servir-lo ja es pot fer, tot i que s’ha de dir que, d’un dia per l’altre, és encara més bo! I si l'acompanyem amb cervesa Bermell "roca blanca" molt millor!




CREMA DE LLÚPOL AMB PANSES
 

Ingredients: (4 persones)

 .  15 fulles de llúpol
. 500 gr. de nata per muntar
. 1 sobret de menta per infusionar
. 30 gr. de panses
. 2 fulles de gelatina neutra
. Sucre



Preparació:

En primer lloc, infusionem el llúpol amb el sobret de menta i ho deixem refredar. Quan estigui tebi hi afegim les fulles de gelatina.

Seguidament, muntarem la nata, mentre anem afegint de mica en mica la infusió de menta i llúpol, fins que quedi una textura ben cremosa.

I ja quasi ho tenim, només ens farà falta posar les panses i rectificar de sucre.



És molt important que el regust de la crema acabi amarguejant una mica, així ens donarà un record de cervesa, en que les panses faran tornar-li la dolçor a la recepta.

Si aquesta crema la volem acompanyar  de cervesa  Bermell "escrita" maridarà a la perfecció. Bon profit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada