dimarts, 5 de juliol del 2016

LA TERRASSA DE RESTAURANT PALOUET

El Restaurant Palouet de Segarra està ubicat en un entorn privilegiat. Al bell mig de la comarca de la Segarra, entre camps de conreu, que van canviant de color al llarg de l’any i bosquets, s’hi troba el poble de Palouet, un oasi de calma i tranquil·litat. Per altra banda, l’edifici on s’integra el restaurant és una casa pairal, datada de l’any 1601 que, tot i restaurada, conserva algunes de les característiques de l’edifici original.
No obstant, ara que som a l’estiu, el restaurant ofereix un nou espai: la terrassa.


Composada de tres espais diferenciats, proporciona tot allò que es pot buscar un dia d’estiu:

Primerament la pròpia terrassa, amb taules i cadires d’exterior, ideal per fer-hi un vermouth o una cerveseta, amenitzat amb unes patates fregides i com no, olives farcides d’anxova, per anar fent boca abans de dinar. 



També hi pots prendre la fresca, tot tastant les nostres noves tapes, com poden ser el salmó marinat, la coca de pop o el tataki de tonyina i, després, acabar la vetllada amb uns gintònics ben refrescants!


Per altra banda, si es gira la marinada, que ja sabem que en aquestes terres pot passar... cap problema! Hi ha un espai, just al costat de la terrassa, que abans era un antic cobert i que ara està habilitat com a sala per sopar-hi o fins i tot per fer-hi alguna celebració no excessivament nombrosa.



Ja per últim, trobem la piscina. Tot i que tot l’any es pot utilitzar, ja que és climatitzada i es pot cobrir totalment, potser a l’estiu és quan més s’aprofita. Aleshores, està parcialment coberta, i a l’exterior també hi ha una zona per relaxar-se, amb unes hamaques ben confortables per qui vulgui prendre el sol.



L’espai exterior de Restaurant Palouet, permet aprofitar al màxim el bon temps! Així que no t’ho pensis més i vine gaudir-ne!
Només has de tenir en compte dues coses:
Per fer sopars a la terrasseta, cal reservar trucant al número de telèfon 647 96 36 17 o bé enviant un correu electrònic a restaurant@hostalpalouetdesegarra.com.

El bany a la piscina és totalment gratuït. Només hi ha una condició: que es consumeixi al restaurant, ja sigui a la terrassa o als menjadors de l’interior.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada